Webwinkel blogger

Altijd zeker zijn van originele content in uw webwinkel en activiteit op uw social media? Huur dan Tekstcentrale in als uw webwinkel blogger!

De waarde van blogs

Blogs zijn heel waardevol voor uw webwinkel of website. Ze bieden extra informatie – en dus extra service – aan de klant en profileren u als expert in uw branche. Daarnaast kan het bijhouden van een blog zorgen voor meer bezoekers. Google waardeert een website namelijk vooral aan de hand van zijn inhoud (content). Het zorgen voor kwalitatieve tekstuele content is daarom een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Een goede blog is een uitstekend hulpmiddel om te zorgen voor goede content op de website. Omdat Google de meest relevante zoekresultaten bovenaan plaatst, is het belangrijk om een blog te schrijven op basis van het juiste trefwoord. Waar zoeken uw klanten op? Schrijf een informatieve blog aan de hand van dit trefwoord en de kans is groot dat uw webwinkel hierop hoog zal scoren in de zoekresultatenlijst. En zo weten uw klanten u beter te vinden!

Webwinkel ondersteuning

Naast webwinkel blogger kan Tekstcentrale als tekstschrijver en vertaler nog veel meer voor uw webwinkel betekenen. Denk hierbij aan goed vindbare categorieteksten, productomschrijvingen, landingspagina’s en algemene teksten voor webwinkels. Daarnaast verzorgen wij vertalingen naar het Frans, Duits en Engels.  Bijvoorbeeld juridische vertalingen voor de Algemene Voorwaarden, contracten of brieven. Voor het vertalen van een gehele website maken wij graag een passende offerte op maat. Ten slotte kunnen wij in samenwerking met Liroy Wekema ook de gehele online marketing voor u verzorgen onder de naam ENOISE.