Vertaler

Tekstcentrale biedt:

  • Een eerlijke prijs, voor zowel de vertaler als opdrachtgever
  • Levering op de kortst mogelijke termijn
  • Beëdigde en gelegaliseerde vertalingen
  • Vaste vertalers voor de klant
  • Een heldere communicatie met zo min mogelijk ruis
  • Privacy en geheimhouding

Engelse juridische vertaling

Tekstcentrale is gespecialiseerd in Engelse juridische vertalingen. Wij hebben een langdurige samenwerking met verschillende advocatenkantoren waar wij verschillende juridische documenten voor vertalen; van contract tot faillissementsverslag.Voor andere vakgebieden werken wij samen met gespecialiseerde vertalers Duits, Engels of Frans. Neem gerust contact op voor een offerte op maat!

Kosten Engelse juridische vertaling

De prijs voor een Engelse juridische vertaling is gebaseerd op het aantal woorden. Wij rekenen € 0,16 (excl. 21% BTW) per woord, gebaseerd op het totaal aantal woorden in de doeltaal (het Engels). De vertaling wordt gemaakt door een beëdigd juridisch vertaler Engels en wordt door een tweede vertaler nagekeken.

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling is gewaarmerkt door een vertaler die door de rechtbank is beëdigd. Het vertaalde document heeft dan dezelfde juridische waarde als het origineel. Het is dus geen garantie voor de taalkundigheid, maar voor de juridische waarde.

Gelegaliseerde vertaling

Een gelegaliseerde vertaling is een beëdigde vertaling die voor legalisatie naar de rechtbank is gestuurd waar de betreffende vertaler als beëdigd vertaler staat ingeschreven. Het legaliseren is het verifiëren en bekrachtigen van de handtekening van de vertaler door de rechtbank.

>> Vertalingen van akten en documenten voor de burgerlijke stand moeten vrijwel altijd worden beëdigd. Dat geldt ook voor notariële akten en diploma’s, getuigschriften en vonnissen en voor alle stukken die als bewijsmateriaal moeten dienen.

>> De beëdigde of gelegaliseerde vertaling wordt met de brontekst per post naar de klant verzonden.

>> Aan een beëdigde en gelegaliseerde vertaling zijn extra kosten verbonden.

Vertaling webwinkel of website

Gaat u uw diensten uitbreiden naar het buitenland, dan kunnen wij uw gehele website of webwinkel door de meest geschikte vertaler in het Engels, Duits of Frans laten vertalen. Uiteraard bieden wij voor een dergelijk project een mooie offerte op maat. Neem gerust contact op en geef uw domeinnaam door om een offerte op maat te ontvangen!